Hundförsäkring för Gordonsetter

En hundförsäkring är en viktig investering för att skydda din Gordonsetter mot eventuella kostnader vid sjukdomar eller skador. Att välja rätt försäkring kan vara avgörande för din hunds välbefinnande och din ekonomiska trygghet. Det finns flera försäkringsbolag på marknaden som erbjuder hundförsäkringar för alla typer av hundar, inklusive Gordonsetter. Genom att jämföra olika alternativ kan du hitta den bästa och billigaste hundförsäkringen för din Gordonsetter.

Bra hundförsäkring #1

På plats 1 finns Lassie.

Se ditt pris

Bra hundförsäkring #2

På plats 2 finns Hedvig.

Se ditt pris

Bra hundförsäkring #3

På plats 3 finns FurryChamp.

Se ditt pris

Välkommen till hundförsäkring

Jämför hundförsäkringar för Gordonsetter

1. Lassie

Lassie erbjuder en hundförsäkring som är heltäckande och kan tecknas för alla typer av hundar, inklusive Gordonsetter. Med Lassies största försäkring, Hundförsäkring Stor, får du Sveriges högsta ersättning för veterinärvård på upp till 150 000 kronor. Försäkringen täcker även rehabiliteringskostnader och kostnader för specialfoder. En fördel med Lassie är att det ingår gratis samtal till digitala veterinärer via FirstVet, vilket kan vara till stor hjälp för oroade hundägare.

2. Hedvig

Hedvig är ett försäkringsbolag som erbjuder en omfattande hundförsäkring med hög täckning för veterinärkostnader. Med en hundförsäkring från Hedvig kan du få ersättning upp till 160 000 kronor för behandlingar, medicin och dolda fel. En fördel med Hedvig är att de har en användarvänlig app där du kan få rådgivning och digital vård direkt. Oavsett ålder eller ras är din Gordonsetter välkommen att försäkras hos Hedvig, och försäkringen gäller från första dagen utan karenstid. Dessutom kan du själv sänka självrisken genom att boka ett digitalt veterinärbesök via FirstVet, vilket ger dig en förmånligare premie. Med obegränsat antal samtal till FirstVet ingår också gratis veterinärkonsultationer för Hedvigs kunder.

3. FurryChamp

FurryChamp erbjuder en hundförsäkring med omfattande skydd och fler förmåner än en vanlig försäkring. Förutom täckning för tandvård, veterinärvård, medicin och dolda fel ingår även kostnader för akutvård, receptbelagd mat, rehabilitering och avancerad diagnostik. Detta ger en extra trygghet för din Gordonsetter vid oväntade händelser. FurryChamp fokuserar på att erbjuda det mest omfattande skyddet på marknaden för att säkerställa din hunds välbefinnande.

Vad ingår i en bra hundförsäkring

Vad ingår i en bra hundförsäkring för Gordonsetter

En bra hundförsäkring för din Gordonsetter bör inkludera täckning för veterinärvård, medicin, behandlingar, operationer, tandvård, rehabilitering och kostnader för specialfoder. Det är även värdefullt om försäkringen erbjuder möjlighet till digital rådgivning och samtal till veterinärer för att kunna få hjälp och råd vid behov.

Vad påverkar priset på en hundförsäkring för Gordonsetter

Priset på en hundförsäkring för din Gordonsetter kan påverkas av flera faktorer. Rasen påverkar oftast priset då vissa raser kan ha högre risk för vissa sjukdomar. Försäkringsbolaget kan också beakta hundens ålder, kön och tidigare sjukdomar eller skador. Självriskens storlek och premiens nivå kan också påverka priset.

Vad är riskerna att inte ha en hundförsäkring för Gordonsetter

Att inte ha en hundförsäkring för din Gordonsetter innebär vissa risker. Vid sjukdomar eller olyckor kan kostnaderna för veterinärvård och behandling bli mycket höga. Utan en försäkring kan du själv behöva stå för dessa kostnader, vilket kan vara en ekonomisk belastning. En olycka eller sjukdom kan inträffa när som helst, och att ha en hundförsäkring ger dig trygghet och säkerställer att din Gordonsetter får den vård den behöver utan att du behöver oroa dig för kostnaderna.

Frågor & svar om att jämföra hundförsäkringar för Gordonsetter

Vilket försäkringsbolag erbjuder den mest omfattande hundförsäkringen för min Gordonsetter?

FurryChamp erbjuder en mycket omfattande hundförsäkring med extra skydd som täcker akutvård, rehabilitering och avancerad diagnostik.

Vilket försäkringsbolag har den bästa appen för att få rådgivning och digital vård för min Gordonsetter?

Hedvig erbjuder en användarvänlig app där du kan få rådgivning och digital vård direkt i appen för din Gordonsetter.

Vilket försäkringsbolag erbjuder en valpförsäkring för min Gordonsetter?

ICA Försäkring erbjuder en valpförsäkring som kan tecknas redan från sex veckors ålder för din Gordonsetter.

Vilket försäkringsbolag erbjuder högsta ersättning för veterinärvård för min Gordonsetter?

Lassie erbjuder Sveriges högsta ersättning för veterinärvård för din Gordonsetter.

Vilket försäkringsbolag har inga problem att försäkra blandraser som min Gordonsetter?

Lassie försäkrar blandraser utan några problem, inklusive din Gordonsetter.

Vilket försäkringsbolag har möjlighet att sänka självrisken genom att boka digitala veterinärbesök för min Gordonsetter?

Hedvig erbjuder möjligheten att sänka självrisken genom att boka digitala veterinärbesök och bli remitterad till en klinik för din Gordonsetter.

Teckna en hundförsäkring