Hundförsäkring för Malteser

En hundförsäkring är viktig för att skydda din älskade Malteser från oväntade kostnader vid sjukdom eller skador. Genom att teckna en hundförsäkring kan du vara trygg i vetskapen om att din hund får den vård den behöver utan att du behöver oroa dig för kostnaderna. Med en hundförsäkring kan du få ekonomiskt skydd för veterinärvård, mediciner och andra behandlingar som din Malteser kan behöva.

Bra hundförsäkring #1

På plats 1 finns Lassie.

Se ditt pris

Bra hundförsäkring #2

På plats 2 finns Hedvig.

Se ditt pris

Bra hundförsäkring #3

På plats 3 finns FurryChamp.

Se ditt pris

Välkommen till hundförsäkring

Jämför hundförsäkringar för Malteser

1. Lassie

Lassie erbjuder en mångsidig hundförsäkring som passar för alla hundraser, inklusive Malteser. Med deras största försäkring, Hundförsäkring Stor, får du högsta ersättningen för vård med kostnadstäckning på upp till 150 000 kr för veterinärvård. Försäkringen täcker även rehabiliteringskostnader och kostnader för specialfoder. En fördel med Lassies hundförsäkringar är att de även täcker blandraser utan problem.

2. Hedvig

Hedvig erbjuder en omfattande och högkvalitativ hundförsäkring som passar bra för din Malteser. Med deras försäkring får du ett brett skydd och hög ersättning för veterinärvårdskostnader. Hedvigs hundförsäkring täcker upp till 160 000 kr i kostnader för veterinärvård, vilket inkluderar behandlingar, mediciner och även eventuella dolda fel. Dessutom får du tillgång till deras användarvänliga app där du kan få rådgivning och digital vård direkt. Hedvig har ingen karenstid, vilket innebär att försäkringen börjar gälla direkt när du tecknar den.

3. FurryChamp

FurryChamp erbjuder en omfattande hundförsäkring som ger ett brett skydd för din Malteser. Utöver de vanliga försäkringsskydden, såsom tandvård, veterinärvård, mediciner och försäkring mot dolda fel, ingår även andra förmåner i deras hundförsäkring. Du får skydd för kostnader vid akutvård, rehabilitering och även för kostnaden av receptbelagd mat om det skulle behövas för din hunds hälsa. Dessutom täcker försäkringen kostnader för avancerad diagnostik, vilket kan vara viktigt för att upptäcka ovanliga sjukdomar hos din Malteser.

Vad ingår i en bra hundförsäkring

Vad ingår i en bra hundförsäkring för Malteser

En bra hundförsäkring för din Malteser bör inkludera täckning för veterinärvårdskostnader, mediciner, behandlingar och eventuella dolda fel. Det är också fördelaktigt om försäkringen täcker kostnader för rehabilitering och akutvård. För att hitta den bästa hundförsäkringen för din Malteser är det viktigt att jämföra olika försäkringsbolag och deras villkor.

Vad påverkar priset på en hundförsäkring för Malteser

Priset på en hundförsäkring för din Malteser kan påverkas av flera faktorer. Faktorer som kan påverka priset inkluderar hundens ålder, ras, hälsotillstånd och försäkringsbolagets prissättning. Det är därför viktigt att jämföra olika försäkringsbolag och deras priser för att hitta den mest kostnadseffektiva försäkringen för din Malteser.

Vad är riskerna att inte ha en hundförsäkring för Malteser

Att inte ha en hundförsäkring för din Malteser kan innebära vissa risker. Om din hund drabbas av en sjukdom eller skada kan kostnaderna för veterinärvård bli höga. Utan en försäkring kan du själv behöva stå för dessa kostnader, vilket kan vara ekonomiskt påfrestande. En hundförsäkring ger dig trygghet och ekonomiskt skydd om olyckan skulle vara framme.

Frågor & svar om att jämföra hundförsäkringar för Malteser

Vilket försäkringsbolag erbjuder den mest omfattande hundförsäkringen för min Malteser?

FurryChamp erbjuder en mycket omfattande hundförsäkring med extra skydd som täcker akutvård, rehabilitering och avancerad diagnostik.

Vilket försäkringsbolag har den bästa appen för att få rådgivning och digital vård för min Malteser?

Hedvig erbjuder en användarvänlig app där du kan få rådgivning och digital vård direkt i appen för din Malteser.

Vilket försäkringsbolag erbjuder en valpförsäkring för min Malteser?

ICA Försäkring erbjuder en valpförsäkring som kan tecknas redan från sex veckors ålder för din Malteser.

Vilket försäkringsbolag erbjuder högsta ersättning för veterinärvård för min Malteser?

Lassie erbjuder Sveriges högsta ersättning för veterinärvård för din Malteser.

Vilket försäkringsbolag har inga problem att försäkra blandraser som min Malteser?

Lassie försäkrar blandraser utan några problem, inklusive din Malteser.

Vilket försäkringsbolag har möjlighet att sänka självrisken genom att boka digitala veterinärbesök för min Malteser?

Hedvig erbjuder möjligheten att sänka självrisken genom att boka digitala veterinärbesök och bli remitterad till en klinik för din Malteser.

Teckna en hundförsäkring