Hundförsäkring för Pointer

En hundförsäkring för din Pointer är ett viktigt sätt att skydda din fyrbenta vän och dig själv mot eventuella kostnader som kan uppstå vid sjukdom eller skador. Det finns flera försäkringsbolag som erbjuder hundförsäkringar för alla typer av hundraser, inklusive Pointers. Genom att teckna en hundförsäkring kan du vara trygg i vetskapen om att din hund får den vård den behöver utan att du behöver bekymra dig för höga kostnader.

Bra hundförsäkring #1

På plats 1 finns Lassie.

Se ditt pris

Bra hundförsäkring #2

På plats 2 finns Hedvig.

Se ditt pris

Bra hundförsäkring #3

På plats 3 finns FurryChamp.

Se ditt pris

Välkommen till hundförsäkring

Jämför hundförsäkringar för Pointer

1. Lassie

Lassie erbjuder en hundförsäkring som är heltäckande och går att teckna för alla typer av hundar, inklusive Pointers. Med Lassies försäkring får du hög ersättning för vård, upp till 150 000 kronor för veterinärvård. Försäkringen täcker även rehabiliteringskostnader och kostnader för specialfoder. En annan fördel med Lassies hundförsäkring är att den inkluderar gratis samtal till en digital veterinär via FirstVet. Detta är en bra möjlighet för dig som är orolig för din Pointer och behöver rådgivning.

2. Hedvig

Hedvig är ett försäkringsbolag som erbjuder en utmärkt hundförsäkring för din Pointer. Med deras försäkring får du marknadens högsta täckning för veterinärkostnader, vilket innebär att du kan känna dig trygg att din hund får den vård den behöver. Hedvig har även en väldigt användarvänlig app där du som hundägare kan få rådgivning och digital vård direkt i appen. Genom att teckna en hundförsäkring hos Hedvig får du ett omfattande skydd för din Pointer.

3. FurryChamp

FurryChamp erbjuder en hundförsäkring som ger ett omfattande skydd för din Pointer. Utöver det vanliga skyddet som ingår i de flesta hundförsäkringar täcker FurryChamps försäkring också akutvårdskostnader, kostnader för receptbelagd mat, rehabilitering och avancerad diagnostik. Dessa extra skydd är mycket uppskattade av hundägare, då de ger en extra trygghet vid oväntade situationer. Genom att teckna en hundförsäkring hos FurryChamp får du ett omfattande skydd för din Pointer.

Vad ingår i en bra hundförsäkring

Vad ingår i en bra hundförsäkring för Pointer

En bra hundförsäkring för din Pointer bör inkludera täckning för veterinärvård, kostnader för medicin, operationer och eventuell rehabilitering. Det är också viktigt att försäkringen täcker akutvårdskostnader och möjlighet till digital vård. Vidare bör försäkringen ha flexibla alternativ för att kunna anpassas efter dina behov som hundägare.

Vad påverkar priset på en hundförsäkring för Pointer

Priset på en hundförsäkring för din Pointer kan variera beroende på flera faktorer. Rasen är en av de faktorer som påverkar priset, då olika raser kan ha olika benägenhet för vissa sjukdomar eller skador. Andra faktorer som kan påverka priset inkluderar hundens ålder, försäkringens täckningsgrad och självrisken.

Vad är riskerna att inte ha en hundförsäkring för Pointer

Att inte ha en hundförsäkring för din Pointer innebär vissa risker. Om din hund skulle drabbas av sjukdom eller skada kan kostnaderna för veterinärvård bli mycket höga. Utan en försäkring kan du behöva betala dessa kostnader själv, vilket kan vara en tung ekonomisk börda. En hundförsäkring ger dig trygghet och skyddar både din hund och dig själv från oväntade kostnader.

Frågor & svar om att jämföra hundförsäkringar för Pointer

Vilket försäkringsbolag erbjuder den mest omfattande hundförsäkringen för min Pointer?

FurryChamp erbjuder en mycket omfattande hundförsäkring med extra skydd som täcker akutvård, rehabilitering och avancerad diagnostik.

Vilket försäkringsbolag har den bästa appen för att få rådgivning och digital vård för min Pointer?

Hedvig erbjuder en användarvänlig app där du kan få rådgivning och digital vård direkt i appen för din Pointer.

Vilket försäkringsbolag erbjuder en valpförsäkring för min Pointer?

ICA Försäkring erbjuder en valpförsäkring som kan tecknas redan från sex veckors ålder för din Pointer.

Vilket försäkringsbolag erbjuder högsta ersättning för veterinärvård för min Pointer?

Lassie erbjuder Sveriges högsta ersättning för veterinärvård för din Pointer.

Vilket försäkringsbolag har inga problem att försäkra blandraser som min Pointer?

Lassie försäkrar blandraser utan några problem, inklusive din Pointer.

Vilket försäkringsbolag har möjlighet att sänka självrisken genom att boka digitala veterinärbesök för min Pointer?

Hedvig erbjuder möjligheten att sänka självrisken genom att boka digitala veterinärbesök och bli remitterad till en klinik för din Pointer.

Teckna en hundförsäkring