Hundförsäkring för Shiba

Det är av yttersta vikt att försäkra sin Shiba för att skydda den mot eventuella kostnader som kan uppstå vid skador eller sjukdomar. En hundförsäkring ger dig trygghet och ekonomiskt skydd i oväntade situationer. Det finns flera försäkringsbolag som erbjuder hundförsäkringar, men det är viktigt att välja rätt bolag som kan möta din Shiba's specifika behov.

Bra hundförsäkring #1

På plats 1 finns Lassie.

Se ditt pris

Bra hundförsäkring #2

På plats 2 finns Hedvig.

Se ditt pris

Bra hundförsäkring #3

På plats 3 finns FurryChamp.

Se ditt pris

Välkommen till hundförsäkring

Jämför hundförsäkringar för Shiba

1. Lassie

Lassie är ett försäkringsbolag som erbjuder en heltäckande hundförsäkring för alla typer av hundar, inklusive Shiba. Med Lassies hundförsäkring Stor får du högsta ersättning för vård, upp till 150 000 kronor. Försäkringen täcker kostnader för veterinärvård, rehabilitering och specialfoder. En annan fördel med Lassie är att de erbjuder gratis samtal till digital veterinär via FirstVet.

2. Hedvig

Hedvig erbjuder en utmärkt hundförsäkring som ger omfattande täckning för veterinärkostnader. Med en hundförsäkring från Hedvig får du högsta möjliga ersättning för vård, inklusive kostnader för behandlingar, medicin och dolda fel. En annan fördel med Hedvig är deras användarvänliga app där du kan få rådgivning och digital vård direkt. Hedvigs hundförsäkring är öppen för alla hundar, oavsett ålder eller ras.

3. FurryChamp

FurryChamp erbjuder den mest omfattande hundförsäkringen på marknaden. Utöver standardförsäkringen inkluderar FurryChamp skydd för akutvård, kostnader för receptbelagd mat, rehabilitering och avancerad diagnostik. Detta ger dig extra trygghet och täckning för ovanliga situationer och sjukdomar som kan drabba din Shiba. FurryChamp erbjuder ett unikt och omfattande skydd för din Shiba.

Vad ingår i en bra hundförsäkring

Vad ingår i en bra hundförsäkring för Shiba

En bra hundförsäkring för din Shiba bör inkludera omfattande täckning för veterinärvård, inklusive kostnader för behandlingar, medicin och eventuellt specialfoder. Det är också fördelaktigt om försäkringen täcker rehabiliteringskostnader och ger möjlighet till samtal med digital veterinär för rådgivning och hjälp. Det är viktigt att läsa försäkringsvillkoren noggrant för att se vad som ingår och vad som inte täcks av försäkringen.

Vad påverkar priset på en hundförsäkring för Shiba

Priset på en hundförsäkring för din Shiba kan variera beroende på flera faktorer. En av de främsta faktorerna är hundens ras, då olika raser kan ha olika risker för sjukdomar och skador. Andra faktorer som kan påverka priset är hundens ålder, kön, tidigare sjukdomar eller skador samt försäkringsbolagets egna bedömning av risken att behöva betala ut ersättning för just din Shiba.

Vad är riskerna att inte ha en hundförsäkring för Shiba

Att inte ha en hundförsäkring för din Shiba innebär vissa risker. Om din Shiba skulle drabbas av en olycka eller sjukdom kan kostnaderna för veterinärvård bli mycket höga. Utan en försäkring kan du behöva betala alla dessa kostnader själv, vilket kan vara en tung ekonomisk börda. En hundförsäkring ger dig trygghet och skydd mot oväntade kostnader som kan uppstå i samband med din Shiba's hälsa och välbefinnande.

Frågor & svar om att jämföra hundförsäkringar för Shiba

Vilket försäkringsbolag erbjuder den mest omfattande hundförsäkringen för min Shiba?

FurryChamp erbjuder en mycket omfattande hundförsäkring med extra skydd som täcker akutvård, rehabilitering och avancerad diagnostik.

Vilket försäkringsbolag har den bästa appen för att få rådgivning och digital vård för min Shiba?

Hedvig erbjuder en användarvänlig app där du kan få rådgivning och digital vård direkt i appen för din Shiba.

Vilket försäkringsbolag erbjuder en valpförsäkring för min Shiba?

ICA Försäkring erbjuder en valpförsäkring som kan tecknas redan från sex veckors ålder för din Shiba.

Vilket försäkringsbolag erbjuder högsta ersättning för veterinärvård för min Shiba?

Lassie erbjuder Sveriges högsta ersättning för veterinärvård för din Shiba.

Vilket försäkringsbolag har inga problem att försäkra blandraser som min Shiba?

Lassie försäkrar blandraser utan några problem, inklusive din Shiba.

Vilket försäkringsbolag har möjlighet att sänka självrisken genom att boka digitala veterinärbesök för min Shiba?

Hedvig erbjuder möjligheten att sänka självrisken genom att boka digitala veterinärbesök och bli remitterad till en klinik för din Shiba.

Teckna en hundförsäkring