Hundförsäkring för Shih Tzu

Att ha en hundförsäkring för din Shih Tzu är ett klokt val för att skydda din fyrbenta vän mot oväntade sjukdomar och skador. Med en bra hundförsäkring kan du få ekonomiskt stöd för veterinärvård, mediciner och andra behandlingar som kan krävas under hundens livstid.

Bra hundförsäkring #1

På plats 1 finns Lassie.

Se ditt pris

Bra hundförsäkring #2

På plats 2 finns Hedvig.

Se ditt pris

Bra hundförsäkring #3

På plats 3 finns FurryChamp.

Se ditt pris

Välkommen till hundförsäkring

Jämför hundförsäkringar för Shih Tzu

1. Lassie

Lassie erbjuder en heltäckande hundförsäkring som är lämplig för alla typer av hundar, inklusive Shih Tzu. Med deras största försäkring kan du få hög ersättning för vård och täckning för kostnader upp till 150 000 kronor. Försäkringen inkluderar även ersättning för rehabiliteringskostnader och specialfoder.

2. Hedvig

Hedvig erbjuder en förmånlig hundförsäkring som är väl lämpad för Shih Tzu-hundar. Med Hedvigs hundförsäkring kan du få hög ersättning för veterinärvård, inklusive mediciner och behandlingar. Försäkringen täcker även kostnader för eventuella dolda fel hos din Shih Tzu.

3. FurryChamp

FurryChamp erbjuder en omfattande hundförsäkring som är speciellt utformad för att skydda Shih Tzu-hundar. Med deras försäkring får du inte bara täckning för veterinärvård och mediciner, utan även skydd för akutvård, kostnader för rehabilitering och avancerad diagnostik. Dessutom ingår skydd för kostnader för receptbelagd mat i försäkringen.

Vad ingår i en bra hundförsäkring

Vad ingår i en bra hundförsäkring för Shih Tzu

En bra hundförsäkring för din Shih Tzu bör inkludera täckning för veterinärvård, mediciner, behandlingar och eventuella operationer. Det är också viktigt att försäkringen täcker kostnader för rehabilitering och att den inkluderar skydd för dolda fel. En omfattande hundförsäkring ger dig trygghet och ekonomiskt stöd när din Shih Tzu behöver vård och behandling.

Vad påverkar priset på en hundförsäkring för Shih Tzu

Priset på en hundförsäkring för din Shih Tzu kan variera beroende på flera faktorer. En av de viktigaste faktorerna är hundens ras, eftersom vissa raser kan ha högre risk för vissa sjukdomar och skador. Andra faktorer som kan påverka priset inkluderar hundens ålder, kön, tidigare sjukdomshistoria och försäkringsbolagets egna prisstruktur.

Vad är riskerna att inte ha en hundförsäkring för Shih Tzu

Att inte ha en hundförsäkring för din Shih Tzu innebär vissa risker. Om din hund blir sjuk eller skadar sig kan kostnaderna för veterinärvård och behandling bli betungande. Utan en försäkring kan du tvingas betala dessa kostnader själv, vilket kan vara både ekonomiskt stressande och begränsande när det gäller möjligheten att ge din Shih Tzu den vård den behöver.

Frågor & svar om att jämföra hundförsäkringar för Shih Tzu

Vilket försäkringsbolag erbjuder den mest omfattande hundförsäkringen för min Shih Tzu?

FurryChamp erbjuder en mycket omfattande hundförsäkring med extra skydd som täcker akutvård, rehabilitering och avancerad diagnostik.

Vilket försäkringsbolag har den bästa appen för att få rådgivning och digital vård för min Shih Tzu?

Hedvig erbjuder en användarvänlig app där du kan få rådgivning och digital vård direkt i appen för din Shih Tzu.

Vilket försäkringsbolag erbjuder en valpförsäkring för min Shih Tzu?

ICA Försäkring erbjuder en valpförsäkring som kan tecknas redan från sex veckors ålder för din Shih Tzu.

Vilket försäkringsbolag erbjuder högsta ersättning för veterinärvård för min Shih Tzu?

Lassie erbjuder Sveriges högsta ersättning för veterinärvård för din Shih Tzu.

Vilket försäkringsbolag har inga problem att försäkra blandraser som min Shih Tzu?

Lassie försäkrar blandraser utan några problem, inklusive din Shih Tzu.

Vilket försäkringsbolag har möjlighet att sänka självrisken genom att boka digitala veterinärbesök för min Shih Tzu?

Hedvig erbjuder möjligheten att sänka självrisken genom att boka digitala veterinärbesök och bli remitterad till en klinik för din Shih Tzu.

Teckna en hundförsäkring